Iskalnik po produktih

 
 
 

Priznani proizvajalci

Našo lovsko in ribiško opremo proizvajajo:

 
 
 

Lovske puške

Lovske puške

 
 
 

Prodajni program

 
 
 

Bakreni kotliček Creartistic 7,5 l

Creartistic

Proizvajalec: Creartistic

Bakreni kotliček Creartistic 7,5 l

Bakreni kotliček za kuhanje Creartistic, premer  32 cm in 7,5 l

Cena: 119,00 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Ročno izdelani bakreni kotlički primerni za kuhanje polente in ostalih jedi. Prednosti bakrene posode so da hitro prevaja toploto (se hitro segreje in tudi ohladi). Dobra prevodnost toplote je zelo pomembna pri dušenju hrane. Toplota se prav tako enakomerno prevaja po celi površini posode. Pri kuhanju kislih jedi je priporočljivo da je posoda na notranji strani prevlečena z kositrno oblogo. Kotlički so primerni za kuhanje v naravi (razni lovski pikniki, itd...) in v zaprtih prostorih. Kotlički do velikosti 34 cm lahko imajo železen ročaj ta obešanje ali pa lesen ali bakren ročaj za ročno kuhanje. Ta zadnja dva modela imata ravno dno. Kotlički od velikosti 37 cm do 60 cm imajo samo železen ročaj za obešanje z dvema stranskima podaljškoma tako da ga lažje primemo in prenašamo ko je poln (dve osebi). Kuhajte zdravo, kuhajte v bakru.

 

premer: 32 cm
volumen: 7,5 l
debelina stene: 10/10
teža: 2,8 kg

 

 

Doplačilo za kositrno prevleko notranjosti je 10,00 Eur za 1 kg teže bakra  (primer: za kotliček 23 cm kateri tehta 1,6 kg je cena doplačila kositrne prevlek 16,00 Eur)
Če želite kositrno prevleko vpišite to v rubriko ''KOMENTAR''. 

 

Galerija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.